Категорія
Новини
Дата

Amazon відкриє в Лондоні салон краси. У ньому будуть доповнена реальність та технологія «вкажи і дізнайся»

Компанія Amazon відкриє в Лондоні свій перший салон краси. В Amazon Salon будуть нові випробувані технології, зокрема доповнена реальність і «вкажи і дізнайся».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Площа салону становитиме майже 140 кв. м.
  • Клієнти салону Amazon зможуть скористатися повним спектром перукарських послуг для дорослих і дітей.
  • В Amazon Salon випробують низку нових технологій. Зокрема, доповнену реальність, яка дасть можливість клієнтам попередньо візуалізувати, як вони виглядатимуть із тим чи іншим кольором волосся.
  • Також технологія «вкажи і дізнайся» (point-and-learn) дасть змогу покупцям вказувати на певний продукт, представлений у салоні, і переглядати про нього інформацію на екрані дисплея.
  • Відвідувачі також зможуть замовляти товари в салоні через сайт Amazon, відсканувавши QR-код.
  • Компанія також надасть клієнтам один зі своїх планшетів Fire для використання під час відвідування салону.
  • Amazon Salon спочатку буде відкритий тільки для співробітників компанії, але найближчими тижнями його зможуть відвідати всі охочі. Компанія поки що не планує відкривати інші салони.
  • Лондон тільки починає послаблювати карантинні обмеження, і салони краси в Англії знову відкрилися з 12 квітня. Щоб відповідати карантинним нормам, Amazon планує використовувати розділові екрани між зонами. Клієнтам салонів Amazon також буде запропоновано безкоштовну маску для обличчя, дезінфікуючий засіб і перевірку температури.

Контекст 

В останні роки Amazon запустила низку нових форматів, включаючи цілодобові магазини без касирів, мережу супермаркетів, книжкові магазини й магазини, які продають асорті з найбільш продаваних товарів, пише Bloomberg.

Компанія часто запускає експерименти, вивчає їх і потім рухається далі, іноді використовуючи досвід у нових проєктах або повністю відмовляючись від ідеї. Оскільки наразі немає планів із відкриття додаткових магазинів, Amazon може розглядати салон як тест.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні