Категорія
Новини
Дата

Американська газета The Washington Post відкриває представництво в Києві

Американська газета The Washington Post відкриває бюро в Києві, яке висвітлюватиме війну Росії проти України й інші важливі події. Про це йдеться на сайті The Washington Post.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Нове бюро в Києві очолюватиме колишня кореспондентка московського бюро Ізабель Хуршудян.
  • Головним кореспондентом буде Макс Берак, колишній голова бюро Найробі, який працює в Україні вже два місяці.
  • Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.
  • «Багато місяців газета «Пост» присвячувала значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на російському кордоні України і, у кінцевому рахунку, подальшого російського вторгнення, – сказав редактор закордонних справ Дуглас Джель. – Коли війна вступить у затяжну фазу, бюро дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми продовжуватимемо забезпечувати відмінну й авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі по всьому світу».
  • Основні елементи розширеного висвітлення подій, пов’язаних з війною в Україні, охоплюватимуть сторінку з цілодобовими оновленнями новин на сайті Post, Telegram-канал з новинами й базу матеріалів із місць подій.

Контекст

The Washington Post має близько 3 млн постійних підписників по всьому світу і регулярно має 80–100 млн унікальних користувачів на місяць. На початку цього тижня The Washington Post отримала Пулітцерівську премію за висвітлення спроби перевороту у Вашингтоні в січні минулого року.

Спеціальну колективну нагороду також отримали всі українські журналісти «за мужність, витривалість та відданість правдивому репортажу під час безжального вторгнення Путіна в їхню країну та його пропагандистської війни в Росії».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні