Категорія
Новини
Дата

Boeing виділив $2 млн на гуманітарну допомогу Україні

Компанія Boeing екстрено виділила $2 млн для надання гуманітарної допомоги Україні. Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Основні факти:

  • Із зазначеної суми $2 млн $1 млн буде спрямовано CARE для допомоги в роздаванні продуктів харчування, води та гігієнічних засобів, а також грошової допомоги та психосоціальної підтримки постраждалих українців, з особливою увагою до жінок, дітей та людей похилого віку.
  • Американському Червоному Хресту виділять $500 000, $250 000 – для допомоги у розподілі ліків, предметів медичного призначення та надання критичної медичної допомоги та ще $250 000 – для організацій, які працюють із вразливими переміщеними особами в Україні та сусідніх країнах.
  • «Конфлікт, що розгортається в Україні, веде до серйозної гуманітарної надзвичайної ситуації, і Boeing вживе заходів для підтримання українського народу», — наведено в пресрелізі компанії слова президента та головного виконавчого директора Boeing Дейва Келгуна.
  • Boeing також компенсуватиме всі внески співробітників, зроблені на підтримку гуманітарної допомоги Україні, у рамках благодійної програми компанії.

Контекст:

Один із двох найбільших світових виробників літаків – Boeing – призупиняє постачання запчастин, технічне обслуговування і технічну підтримку для російських авіакомпаній. Раніше, 28 лютого, Boeing заявив про припинення роботи свого московського навчального центру і тимчасово закрив офіс у Києві.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні