Категорія
Новини
Дата

Через санкції судноплавство біля російських портів знизилося на третину

Судноплавство біля російських морських портів зменшилося на третину, пише The Wall Street Journal. Кількість суден зменшилася на 30% після введення західних санкції та виходу міжнародних фірм з російського ринку.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Окрім загального зменшення судноплавства, на третину збільшилася кількість російських суден, які очікують роботу, передає The Wall Street Journal дані Windward.
  • Такий ріст вказує на те, що іноземний бізнес не хочу мати справу з російськими компаніями.

Контекст

Зниження активності біля портів та російських суден відбувається після введення санкцій США та іншими країнами. Країни ввели санкції проти російського бізнесу, банків, чиновників та Центробанку РФ.

Найбільші морські перевізники Maersk та MSC призупинили надавати послуги російським портам. Великобританія та інші країни ввели заборони щодо заходу російських суден до їхніх портів. Компанії хочуть захистити себе від фінансових та юридичних ризиків. Вони звертають увагу не тільки на прапор, під яким зареєстроване судно, а також на його власність та останні зміни власників судна, розповіли Windward The Wall Street Journal.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні