Категорія
Новини
Дата

DC представлять нового українського супергероя в коміксах

1 хв читання

У коміксах про Stormwatch від DC Comics з’явиться новий український супергерой – «Ядро», пише Bleeding Cool. Персонажа з України звуть Павло Ступка.

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Ключові факти

  • Видання опублікувало одну зі сторінок нового коміксу. Відповідно до опису, «Ядро» – це живий ядерний генератор. Зазначається, що герой вміє літати, йому 52 роки, хоча виглядає він як 16-річний юнак.
DC представлять нового українського супергероя в коміксах /Фото 1

Фото: Bleeding Cool

  • У продаж комікс з оновленою командою Stormwatch вийде у вівторок, його вартість – $7,99.
  • Комікс про команду Stormwatch дебютував ще в березні 1993 року, історії про неї публікувалися Image Comics, згодом його почав випускати DC Comics. Таємна команда супергероїв керувалась органом Організації Обʼєднаних Націй. Нещодавно її склад було перезавантажено, у рамках Wildstorm 30th Anniversary One-Shot #1 підтверджено, що новим членом команди буде Павло Ступка.

Контекст

Disney купив Marvel за $4 млрд, а тепер фабрика супергероїв коштує понад $50 млрд. Marvel перевершила «Зоряні війни», права на які Disney отримав після покупки Lucasfilm у 2012-му. Пʼять фільмів, які спродюсував Disney, зібрали разом у прокаті лише $6 млрд. Купівля Pixar у 2006-му, яка обійшлася Disney у $7,4 млрд, також виглядає тьмяно: 21 фільм під керівництвом творця Міккі Мауса приніс $14,4 млрд. За словами медіааналітика Comscore Пола Дергарабедяна, Marvel можна назвати найуспішнішою кінофраншизою в історії.

Супергерої Marvel відіграють ключову роль у тому, що останні роки Walt Disney домінує в касових зборах. Саме студія Marvel створила два наймасштабніші фільми 2018-го – «Месники. Війна нескінченності» і «Чорна пантера» – і один із найкасовіших фільмів усіх часів – «Месники. Завершення». З 2018-го Disney випустив сім фільмів Marvel, які разом принесли понад $9,4 млрд, повідомляє Comscore.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд