Категорія
Новини
Дата

«Дуже стурбовані». Danone не зупинятиме виробництво в Росії, але припинить інвестиції

Французька корпорація Danone продовжить виробляти молочну продукцію й дитяче харчування в Росії, попри вторгнення тої в Україну. Однак вона припинить інвестиції в країну. Про це йдеться в офіційній заяві компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Головні факти:

  • «В Danone ми дуже стурбовані тим, що відбувається щодня після вторгнення в Україну», – пише компанія. Попри це, корпорація заявила, що не буде зупиняти виробництво молочної продукції та дитячого харчування, аби «забезпечувати базові потреби у харчуванні місцевого населення».
  • При цьому компанія зупиняє всі поточні інвестиційні проєкти в Росії. Danone також заявила, що пожертвувала 500 000 євро Червоному Хресту на допомогу Україні.

Контекст:

Французька компанія-виробник молочної продукції працює під брендами «Простоквашино», «Активія», Actimel’, Evian, «Растішка». До групи Danone у Росії входять 16 підприємств.

В Україні компанія Danone працює вже понад 20 років та володіє заводами у Херсоні та Кременчуці.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні