Категорія
Новини
Дата

Epic Games зібрала $100 млн для гуманітарної допомоги постраждалим в Україні

Американська компанія Epic Games зібрала $100 млн для гуманітарної допомоги людям, які постраждали через війну в Україні станом на 29 березня, повідомляє компанія у прессрелізі. Компанія передасть кошти міжнародним організаціям «настільки швидко, наскільки можливо».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Epic Games передасть кошти Дитячому фонду ООН (UNICEF), Всесвітній продовольчій програмі ООН, Управлінню Верховного комісара ООН з питань біженців та організації Direct Relief. Вони мають надати людям медичну допомогу, їжу, чисту воду, необхідні продукти, юридичні консультації та притулок.
  • У найближчий тиждень список організацій буде збільшено.
  • Компанія направить весь дохід, який отримає від Fortnite з 20 березня до 3 квітня 2022 року, на гуманітарну допомогу. В акції також буде брати участь Xbox, яка передасть Fortnite усю виручку за період. Microsoft також направить увесь чистий виторг з продажу контенту Fortnite в Microsoft Store в усіх країнах, де продається Fortnite.
  • Fortnite передасть сплату за набори В-баксів, підписку «загони Fortnite», подарункові бойові пропуски та косметичні набори, які продаються за реальні кошти. Компанія також врахує косметичні ігрові предмети, які придбали в роздрібних магазинах та карти із В-баксами, якщо вони будуть активовані у грі протягом терміну збору коштів.

Контекст

Компанія Epic Games розробила ігри Gears of War, Fortnite та Unreal Tournament. Раніше компанія оголосила про призупинення відносин з Росією. Але Epic Games не буде блокувати доступ до своїх ігор, щоб не зачиняти вікно для діалогу.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні