Категорія
Новини
Дата

Естонська Nortal поглинає сервісну компанію Skelia з двома офісами в Україні

Естонська компанія зі стратегічного консалтингу й розробки програмного забезпечення Nortal поглинає сервісну компанію Skelia разом із її дочірніми підприємствами у Східній Європі. Про це повідомляється на сайті Nortal.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Як зазначив генеральний директор і засновник Nortal Прійт Аламяе, сильна присутність Skelia на Заході України та в Польщі забезпечить їм відмінну платформу для зростання. «Разом ми можемо ще більше розширити бізнес у різних географіях і часових поясах, одночасно зміцнюючи наші пропозиції та безперешкодно обслуговуючи клієнтів у всьому спектрі цінностей», – сказав він.
  • У Skelia працює понад 350 співробітників, переважно в Україні та Польщі. Очікується, що угода забезпечить нові карʼєрні можливості для обʼєднаних компаній. «Об’єднавши зусилля, Nortal і Skelia використовуватимуть взаємодоповнюючі та індивідуальні переваги один одного, а також забезпечать нові кар’єрні можливості для нашого глобального об’єднаного колективу, який налічує понад 1700 осіб», — зазначив Патрік Вандевалле, гендиректор і співзасновник Skelia.
  • «Багато компаній нині скорочують свою діяльність в Україні або навіть залишають країну. Nortal і Skelia навпаки вірять в унікальне майбутнє України та силу її народу. Разом ми створимо кращі можливості міжнародного розвитку для працівників з України», — запевнив Вандевалле.
  • Сума угоди не повідомляється.

Контекст

Skelia заснована у 2008 році. Компанія обслуговує клієнтів у 10 країнах світу і працює через мережу офісів у країнах Бенілюксу, Польщі, Україні та США. Штаб-квартира компанії перебуває в Люксембурзі. В Україні вона має два офіси — у Львові й Києві, за інформацією Crunchbase.

Nortal, заснована у 2000 році, налічує понад 1400 співробітників і має 20 офісів у Європі, США та на Близькому Сході. Головний офіс знаходиться в естонській столиці Талліні. Команди Nortal надають послуги стратегічного консалтингу, розробки програмного забезпечення, продуктового й клієнтського досвіду, управління проєктами та дизайну.

Радником Nortal у цій угоді виступив Dragon Capital. Своєю чергою радником Skelia була компанія Oaklins Sweden.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні