Категорія
Новини
Дата

Естонська Vanongo безкоштовно доставлятиме гуманітарну допомогу Україною

Естонський сервіс перевезень Vanongo зробив свої послуги безкоштовними для доставки гуманітарної допомоги Україною, повідомив співзасновник компанії В’ячеслав Левченко в LinkedIn. Компанія уже доставила близько 1000 тонн гуманітарної допомоги ЗСУ та нужденним. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Ми робимо нашу технологію безкоштовною для будь-якої компанії чи окремої особи, щоб пришвидшити доставку гуманітарних вантажів», – написав Левченко.
  • Компанія просить її клієнтів донатити на пальне. Після цього компанія дасть технологію, а транспортна компанія може скористатися нею та паливом і доставити гуманітарний вантаж. Здійснити пожертву можна на сайті Vanongo.
  • Із 1000 тонн доставленого гуманітарного вантажу, 35% складає їжа, 26% ліки, 18% одяг та уніформа, 21% – обладнання та інше.

Контекст

Компанія VanOnGo розробила технологію доставки вантажів від першої милі до останньої. Клієнт може замовити вантажне авто з початкової точки і доставити вантаж до кінцевої точки, яку сам обере. Вартість доставки стартує від €15. Компанія доставляє товари, вантажі для переїзду в офісах, тварин, меблі, маленькі посилки.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні