Футбольний матч «Україна – Ісландія» побив три рекорди на медіасервісі Megogo /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Футбольний матч «Україна – Ісландія» побив три рекорди на медіасервісі Megogo

Getty Images

Трансляція фінального матчу плей-оф за вихід на Чемпіонат Європи УЄФА Євро-2024 між Україною та Ісландією побила одразу три рекорди з часів заснування сервісу Megogo, йдеться у пресрелізі. Матч відбувся 26 березня у польському Вроцлаві і завершився з рахунком 2:1 на користь збірної України.

Ключові факти

  • Матч встановив абсолютний рекорд серед власних спортивних трансляцій стрімінгу за передплатою. Результат попереднього рекорду, що належав матчу останнього туру групового етапу кваліфікації між Україною та Італією, був перевершений на 22%. Раніше перше місце тримав фінал Чемпіонату світу з футболу FIFA 2022 між збірними Аргентини та Франції. 
  • Також зафіксоване рекордне навантаження на платформу – пікове навантаження становило більш ніж 3,1 терабіти в секунду. 
  • Матч побив рекорд за одночасною кількістю унікальних користувачів, які переглядали спортивну трансляцію за передплатою. Студія на матчі «Україна – Ісландія» також продемонструвала найвищі показники в історії студійного мовлення компанії для трансляцій, доступних за передплатою.
  • Окрім цього, Megogo повідомив про відбиття DDoS-атаки під час трансляції. 
  • Пряму трансляцію матчу «Україна – Ісландія» також можна було дивитися на місцевих телеканалах «Суспільного Мовлення» й у цифровому ефірі T2, кабельних мережах і IPTV (за винятком OTT).

Контекст

Збірна України перемогла у фіналі плей-оф відбору на Євро-2024 збірну Ісландії з рахунком 2:1 і зіграє на чемпіонаті. Він відбудеться цього літа з 14 червня по 14 липня у Німеччині. Жеребкування групового етапу вже відбулось і Україна гратиме у групі проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

У січні Megogo представив рейтинг популярності контенту серед користувачів платформи за 2023 рік. Найпопулярнішим фільмом серед користувачів став «Аватар: Шлях води», аудіокнигою – «1984» Джорджа Орвелла. 

У 2023 році Megogo став офіційним мовником на відбірковий цикл до Євро-2024. Матч національних збірних України та Італії зібрав найбільшу кількість шанувальників на прямій трансляції, встановивши рекорд року. Також Megogo ексклюзивно транслював бій Усик – Дюбуа в Україні й Польщі, та продовжив контракт зі співпраці з Ла-Ліга на показ подій турніру ексклюзивно на території України.  

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні