Категорія
Новини
Дата

Google запускає програми навчання для малого та середнього бізнесу в Україні

Google запускає три онлайн-програми навчання для малого та середнього бізнесу в Україні, допомогти компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захиститись від кіберзагроз, повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Програма «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів» передбачена для підприємців, які прагнуть збільшити прибуток через розвиток і масштабування компанії. Після навчання 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів.
  • Під час програма «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» топові українські експерти поділяться практичними знаннями про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу.
  • Під час навчання на програмі «Знаходьте нових клієнтів за кордоном» підприємці дізнаються, як адаптувати продукт чи послуги до іноземного споживача та розробити стратегію виходу на нові ринки.
  • Навчання проходитиме онлайн, долучитися можна як до однієї, так і до кількох програм одночасно.
  • Програми будуть корисні для майбутніх і діючих підприємців, власників, керівників та співробітників малих і середніх бізнесів.
  • Старт першої програми заплановано на 3 квітня.

Контекст

Українські та закордонні організації продовжують підтримувати вітчизняний малий і середній бізнес. Forbes Ukraine зробив підбірку, де є грантові можливості, розраховані переважно на бізнес, який працює в аграрному секторі, креативній економіці, експортній галузі. За різними програмами можна залучити від 10 000 грн до $70 000. В 2024 році уряд продовжив дію держпрограми «єРобота». На фінансування 1000 бізнесів закладено 5,4 млрд грн – як діючі підприємці, так і люди, які тільки починають власну справу, можуть отримати до 8 млн грн грантових коштів.

Також із початку 2024 року стартувало одразу три великих національних грантових програми для «цивільних» українських технологічних стартапів. Максимальний чек – $100 000, серед донорів – європейські й американські інституції та техногіганти.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні