Категорія
Новини
Дата

Керівники російських авіакомпаній «Аерофлот» і «Побєда» подали у відставку — росЗМІ

Директор російського «Аерофлоту» Полубояринов хотів подати у відставку і покинути Росію. Але пресслужба компанії спростувала цю інформацію. Водночас, директор російського лоукостера «Побєда» Калмиков покинув посаду і буде розвивати свої проекти. Про це повідомляють російські ЗМІ.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Російські медіа «Коммерсант» і Baza з посиланням на джерела повідомили, що генеральний директор «Аерофлоту» Милайло Полубояринов міг подати у відставку і покинути Росію. ТАСС також підтвердив відставку, але не повідомило про відʼїзд.
  • Після цього пресслужба «Аерофлоту» спростувала цю інформацію РБК і ТАСС.
  • Генеральний директор російського лоукостера «Побєда» Андрій Калмиков покидає свою посаду, про що повідомив у листі співробітникам, передає ТАСС. «Я прийняв непросте рішення піти з нашого проекту. Повірте, це для мене дуже боляче. Я впевнений, що за 7 років команда «Побєди» виросла і окріпла настільки, що ви можете літати самі, без мене», – передає ТАСС текст листа.
  • Калмиков залишиться в Росії і буде розвивати інші проекти. Сама компанія стійка, на рахунках зосереджений рекордний обсяг грошових коштів, передає ТАСС зміст листа.

Контекст

«Аерофлот» – найбільша російська державна авіакомпанія (51,17 % акцій належить державі). Формує групу компаній, куди також входять лоукостер «Побєда» і авіакомпанія «Росія».

Виручка «Аерофлоту» за 2021 – майже $4 млн, як свідчать дані компанії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні