Категорія
Новини
Дата

Корпоративну програму бізнес-школи HEC Paris назвали найкращою у світі. FT опублікувала рейтинг Executive Education 2022

Французька бізнес-школа HEC Paris очолила щорічний рейтинг корпоративних програми від Financial Times – Executive Education 2022. Загалом до рейтингу увійшло 50 програм.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • HEC Paris цього року очолила загальний рейтинг, піднявшись на один щабель у корпоративному рейтингу та на сім – у відкритому. Французька школа вперше очолила обидва рейтинги.
  • Корпоративні клієнти HEC Paris дали найвищі бали за свої курси в семи з дев'яти категорій. Один із опитаних клієнтів сказав, що його менеджери, які неохоче виділяли час на навчання, оцінили програму на 100%.  
  • Друге місце посіла іспанська бізнес-школа Iese, швейцарська IMD здобула третє місце у загальному ренкінгу.
  • У десятці найкращих такі бізнес-школи світу: Esade Business School (Іспанія); London Business School (Велика Британія, ОАЕ); Essec Business School (Франція); SDA Bocconi School of Management (Італія); University of Michigan: Ross (США); Fundação Dom Cabral (Бразилія); Edhec Business School (Франція, Велика Британія, Сінгапур).

Контекст

Executive Education – це короткострокові освітні програми для керівників та власників бізнесу, які не передбачають отримання ступеня. Вони можуть бути відкритими для всіх бажаючих або створеними на замовлення конкретного корпоративного клієнта. Тому Financial Times складає два ренкінги – відкритих і корпоративних програм, а потім об'єднує їх у загальний. 

У формуванні загального ренкінгу враховують склад викладачів та учасників програм, думку клієнтів і вплив школи на ринку, середовище, в якому проходить навчання, ступінь залучення персоналу до процесу й інші параметри.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні