Категорія
Новини
Дата

Microsoft скорочує свою діяльність у Росії – Bloomberg

Американська корпорація Microsoft істотно скорочує свій бізнес у Росії, пише Bloomberg. Постраждають понад 400 співробітників.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Унаслідок змін в економічних перспективах та впливу на наш бізнес у Росії ми прийняли рішення значно скоротити наші операції в Росії, –ідеться в повідомленні компанії. – Ми продовжуватимемо виконувати наші чинні договірні зобов’язання з російськими клієнтами, поки призупинення нових продажів залишається в силі».
  • За словами представника компанії, від цього постраждають понад 400 співробітників. «Ми тісно співпрацюємо з постраждалими працівниками, щоб забезпечити шанобливе ставлення до них і нашу цілковиту підтримку в цей складний час», – йдеться у заяві Microsoft.

Контекст

У березні компанія призупинила продаж нових продуктів і послуг в Росії, але продовжувала підтримувати наявних клієнтів та свої офіси. 

Американські компанії в технологічних та інших сферах припиняють свою діяльність у Росії після вторгнення в Україну. IBM заявила, що починає призупиняти свої бізнес-операції. Apple припинила продажі. Німецький виробник програмного забезпечення для бізнесу SAP SE заявив у квітні, що вживає заходів до «впорядкованого завершення» своєї діяльності в Росії, плануючи припинити підтримку локальних продуктів у країні та одночасно згортаючи хмарні послуги.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні