Дизайн упаковки - Артем Гусєв
Категорія
Новини
Дата

«Міць. Українська кам’яна». «Артемсіль» допоможе сформувати флотилію дронів-камікадзе для ГУР

Дизайн упаковки - Артем Гусєв

До річниці початку великої війни ДП «Артемсіль» та платформа United24 презентували спеціальну партію солі. «Міць. Українська кам’яна» розфасована у пачки по 200 грамів. Увесь прибуток – 465 грн з кожної пачки – буде направлений на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР, йдеться в повідомленні держкомпанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • До річниці повномасштабного вторгнення United24 та «Артемсіль» зробили спеціальну партію солі. Розділили 20 т на 100 000 символічних пачок солі, видобутої в шахтах Соледара. 
  • «Міць. Українська кам’яна» з’явилась у продажу 21 лютого в мережі «Сільпо», а також онлайн на Rozetka. 
  • Вартість пачки – 500 грн. 465 грн з кожної із них перекажуть на формування флотилії дронів-камікадзе FPV (First Person View) для ГУР через United24. Один такий дрон коштує $700.
  • Ілюстрацію для упаковки спеціальної партії солі створив український дизайнер Артем Гусєв. Його варіант, в якому слово «Сіль» замінене на «Міць», а камʼяна квітка – на тризуб, став вірусним.
  • «Завдяки спеціальній партії «Артемсолі» ми зможемо укомплектувати дронами FPV нове ударне угруповання, яке найближчим часом стане на захист нашої країни по всій лінії фронту», – зазначив позивний «Волонтер», командир спецпідрозділу БпЛА «Крила» ГУР МО.

Контекст

Через російські обстріли в шахтах Соледара перестали видобувати сіль у квітні 2022 року. Це сталося вперше з часів Другої світової війни. Цехи «Артемсолі» згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 мешканців Соледару залишили свій дім. 

Частину запасів солі вдалось вивезти, але влітку 2022 року «Артемсіль» остаточно зникла з полиць продуктових мереж.

Дрони-камікадзе FPV (First Person View) використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 8 км. Завдяки встановленим камерам та сучасним засобам зв’язку оператор може керувати літальним апаратом у режимі реального часу, залишаючись при цьому на безпечній відстані.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні