Категорія
Новини
Дата

Музичний фестиваль Atlas United перенесли

1 хв читання

Музичний фестиваль Atlas (раніше Atlas Weekend), запланований на 12–14 липня, перенесли на 19–21 липня через масовану російську атаку 8 липня на Київ та інші міста. Про це йдеться у повідомленні організаторів фестивалю.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Локація залишається незмінною – столичний ТРЦ Blockbuster Mall. Усі квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними.
  • Atlas Festival вирішив усю суму від продажу квитків 9 липня спрямувати на придбання наземних і повітряних дронів для ЗСУ.
  • Крім того, на самому фестивалі платформа United24 планує оголосити збір 100 млн грн для придбання дронів і безпілотників, які передадуть Силам оборони.
  • «Ми не можемо бути осторонь від того, що відбувається в Україні – нам болить, як і всьому українському народу. Зараз усі наші зусилля спрямовані на допомогу постраждалим від вчорашнього обстрілу», – йдеться у повідомленні організаторів.
  • Atlas Festival разом із благодійним фондом Good Donations організували збір для постраждалих від російських ракет лікарні «Охматдит» і ADONIS.

Контекст

Atlas – один із найбільших музичних фестивалів України. Проходив щорічно у Києві в першій половині липня в Національному експоцентрі України (ВДНГ). Його заснувала у 2015 році концертна агенція PMK Event Agency, яка є власником київського нічного клубу Atlas. Раніше називався Atlas Weekend. У 2021 році на фестивалі побували понад 600 000 відвідувачів. У 2022 і 2023 роках через війну фестиваль не проводили.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд