Категорія
Новини
Дата

ATLAS Festival і KAZKA Entertainment створили компанію. Вона організовуватиме концерти українських артистів у Північній Америці

ATLAS Festival і канадська івент-компанія KAZKA Entertainment у партнерстві створили компанію ATLAS Entertainment. Вона буде організовувати концерти для українських артистів у Північній Америці та Канаді, розповідають у новій компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • ATLAS Entertainment почала роботу влітку 2023-го. Перший клієнт компанії – Степан Гіга, у якого заплановані 15 концертів у Північній Америці та Канаді.
  • Новостворена компанія планує організовувати благодійні концертні тури українських гуртів і виконавців, розширювати співпрацю з місцевими виконавцями, створювати нові музичні проєкти та майданчики. 
  • Важливою складовою діяльності ATLAS Entertainment вбачає соціальну місію. «Кожен організований концерт – це можливість зібрати кошти на допомогу ЗСУ та Україні», – йдеться у пресрелізі компанії.  

Контекст

Під час повномасштабного вторгнення материнські компанії активно займалися благодійною діяльністю. ATLAS Festival за допомогою своїх проєктів зібрав майже 54 млн грн, KAZKA Entertainment – 7,6 млн грн.

Серед благодійних проєктів ATLAS Festival: Atlas Online (#рашагудбай), благодійні телемарафони (у співпраці з 1+1 Media Group та «Суспільне»), Save Childhood.

KAZKA Entertainment організувала концерт Олега Скрипки в Торонто, благодійний тур «VIP Тернопіль» Канадою, Великий канадський тур Олега Скрипки, 4U Charity Concert, Ukrainian Stand-up Comedy.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні