Категорія
Новини
Дата

Посилання на банки mono Лачена, Притули й Стерненка перебувають під DDoS-атакою. Обсяг – до 6 млн пакетів за хвилину

Хакери здійснюють DDoS-атаку на посилання банки monobank, куди Ігор Лаченков, Сергій Притула та Сергій Стерненко збирають кошти на дрони-камікадзе. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Потужний DDoS на посилання Лаченкова, Притули й Стерненка. Хрін вам, а не покласти моно!» – написав Гороховський.
  • У коментарі Forbes Гороховський розповів, що обсяг атаки до 6 млн пакетів за хвилину. «Паразитне навантаження DDOS-а на monobank доходить до 6 млн пакетів за хвилину на вхід. Трафік 11 Гбіт за хвилину», – додав він.
  • «DDoS з перших хвилин почався. Зараз досі багато хто не може закинути», – прокоментував Forbes Лаченков. Посилання на банку він опублікував об 11:14. Зараз на ній 9,3 млн грн. Кошти передасть фонду «Повернись живим» і Фонду Сергія Притули.
  • На банці Стерненка – 20 млн грн, Фонду Сергія Притули – 20,3 млн грн. Отже, загальна сума збору станом на 13:30 – 49,6 млн грн.

Контекст

Фонд Притули, Стерненко й Лаченков збирають кошти на українські дрони-камікадзе RAM ІІ UAV. «Друзі, збираємо на помсту!!! Ми планували з Сергієм Стерненком розпочати цей збір 12 жовтня, але бункерний виродок вніс свої корективи. РОЗПОЧИНАЄМО ВЖЕ!!!» – написав Притула в телеграм-каналі.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні