Категорія
Новини
Дата

Окуповано Бердянський район

Оперативна інформація по Бердянському району станом на 7:00 від Бердянської районної державної адміністрації

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

27 лютого ввечері російські військові зайшли до адмінбудівель Бердянська в Запорізькій області й поставили в них свою охорону. Про це розповів в. о. міського голови Бердянська Олександр Свідло. У селі Осипенко відбувалися «рейди» окупантів по будинках у пошуках телефонів. Про це повідомляли місцеві жителі.

Ворожа техніка спостерігається у різних громадах. В Бердянську під час операції з захоплення міста постраждало двоє осіб: одного вбито, іншого поранено. За наявною інформацією, постраждалі – охоронці підприємства «Бердянські жниварки».

За словами співробітниці «Бердянської газети», до якої додзвонився репортер Forbes, вчора ввечері, коли у місто заходила ворожа техніка, зі сходу Бердянська було чути звуки перестрілки. Зараз на вулицях багато ворожої техніки, наша співрозмовниця через вікно бачила російських військових.

Зараз, за її словами, у місті є вода, світло та опалення. Також у Бердянську працює лікарня, магазини місцевого хлібокомбінату відкрилися та торгують, незабаром відкриється аптека. Про це повідомляє міська рада. «Наразі на вулиці відносно безпечно. На вулиці людей у формі мало, переміщуватися можна вільно, але обережно. На транспорті пересуваємося спокійно, однак повільно!» – йдеться у повідомленні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні