Категорія
Новини
Дата

Онлайн-інститут Projector виходить на ринок Польщі. Вартість експансії – $100 000

У середині жовтня український онлайн-інститут Projector виходить на польський ринок. Сума інвестицій для експансії – $100 000 до виходу на самоокупність. Про це Forbes повідомила пресслужба компанії. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Польща – перша для Projector країна на міжнародному ринку. «Бізнеси під час війни більше не можуть залишатися локальними», – каже CEO та співзасновник Projector Institute Олександр Трегуб. 
  • Дата офіційного виходу на сусідній ринок – 17 жовтня 2023-го. Експансія розпочнеться з панельної дискусії у Варшаві в партнерстві з Google for Startup Campus. 
  • До моменту виходу на самоокупність вартість експансії Польщі у Projector оцінюють у $100 000.
  • Протягом жовтня-грудня 2023-го у планах зібрати викладачів та першу групу студентів до 20 осіб. Також Projector запустить інтенсив до 50 людей. 
  • У Польщі Projector працюватиме за моделлю навчання, яка аналогічна українській. Йдеться про фокус на вивченні програми онлайн з акцентом на практиці. 
  • Першими для поляків стануть доступні курси та воркшопи з User Experience та Web Design для початківців. Пізніше додадуть навчальні програми й для спеціалістів з вищим рівнем знань. Освітні програми проходитимуть польською та англійською мовами.
  • Також планується експансія країн Східної Європи та Латинської Америки, починаючи з 2024-го. 

Контекст

У 2015 році Projector запустили Олександр Трегуб та Михайло Рибачук. Згодом у ролі кофаундера долучився й Олександр Іванов. До 2020-го компанія мала офлайн- та онлайн-школи. З початком пандемії коронавірусу всі курси мігрували в інтернет. 

Протягом 2022-го компанія запустила 24 нові навчальні програми та випустила 5500 студентів. Команда зросла майже удвічі – до 150 фахівців. Виторг Projector у 2022 році, за оцінкою Forbes – 90–120 млн грн. 

У 2023-му Projector пропонує понад 120 програм, які поділені на вісім факультетів: реклама, розробка та наука про дані, графічний дизайн, дизайн інтерфейсів, менеджмент, маркетинг, візуальне мистецтво та гуманітарний факультет.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні