Категорія
Новини
Дата

Платформа з відвертим контентом OnlyFans зупиняє виплати російським авторам

1 хв читання

OnlyFans більше не обслуговуватиме російських авторів на своїй платформі, заявила компанія в четвер. Облікові записи та платежі авторів контенту з РФ «тимчасово зупинені», пише Vice.

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Ключові факти

  • Платформа, якою користуються переважно творці контенту для дорослих, заявила, що «більше не може належним чином служити російській творчій спільноті» через війну в Україні.
  • Проблеми виникають через посилення обмежень на платежі, тому сервіс не може переказувати кошти. OnlyFans радить авторам написати у підтримку, щоб вирішити питання з виплатами, що залишилися.

Контекст

Наприкінці лютого сервіс OnlyFans заблокував доступ до платформи авторам контенту з Росії. Через деякий час в OnlyFans заявили, що вирішили проблему. Тепер платформа знову змінила політику.

OnlyFans є популярним в індустрії розваг для дорослих, ще ним користуються тренери, фітнес-інструктори, музиканти. У цьому сервісі автори контенту можуть заробляти гроші на користувачах, які підписуються на них.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд