Категорія
Новини
Дата

Preply заборонила доступ російським репетиторам до платформи

Освітня платформа Preply заявила, що репетитори з РФ тепер не зможуть заробляти гроші на її платформі. Про це повідомляється в Instagram компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Основні факти:

  • Також Preply робитиме щомісячну пожертву, яка дорівнюватиме загальним прибуткам користувачів з РФ. Точну суму в компанії не називають.
  • Раніше компанія пообіцяла повернути кошти українським клієнтам, які пропустили заняття з 24 лютого, коли Росія вторглася в Україну.
  • Preply закликала користувачів жертвувати кошти на допомогу українській армії та міжнародним благодійним організаціям: Червоний Хрест, UNICEF та Save the Children.

Контекст:

Платформу для репетиторів Preply у 2013 році заснували українці Кирило Бігай, Сергій Лукʼянов і Дмитро Волошин. Preply дозволяє вчити з репетиторами близько 50 мов. Уроки коштують від $3 до $40 за годину. Проводять їх понад 40 000 репетиторів. Forbes звернувся до Кирила Бігая з уточненням, скільки з них росіяни. На момент публікації відповідь не прийшла.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні