Категорія
Новини
Дата

Revolut відкрив перекази грошей до України. Також компанія активно набирає штат у київський офіс

Фінтех-стартап Revolut, заснований росіянином Миколою Сторонським і українцем Владом Яценком, відкрив перекази грошей в Україну, пише AIN.UA.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Користувачі сервісу отримали розсилку, що тепер можна висилати гроші в Україну у понад 30 валютах.
  • Гроші можна висилати на карти українських банків у доларах, швейцарських франках, фунтах та інших валютах. Але гривня поки що не підтримується.
  • Комісія за переказ складе від €3 до €5, а гроші йтимуть на рахунок одержувача від трьох до пʼяти робочих днів.
  • Водночас AIN.UA повідомили в пресслужбі компанії, що повноцінно сервіс в Україні ще не запустився і новин про це поки що немає.
  • Також Revolut активно розширює свою команду в Києві, повідомило AIN.UA джерело.
  • Наразі на офіційному сайті компанії відкрито 18 вакансій в Києві. Зокрема, шукають Android Software Engineer, Front-End Engineer, HR-менеджер, главу tech-рекрутингу, Java Backend Engineer, Senior Java Backend Engineer, iOS Software Engineer, а також HR-менеджера та рекрутерів.

Контекст

Співробітників у київський офіс Revolut шукає ще з січня. Тоді на сторінці в LinkedIn компанія розмістила 25 вакансій. Зокрема, інженера-програміста iOS, Java Backend-інженера, інженера-програміста Android, бренд-менеджер, рекрутерів. Про плани запуститися в Україні Revolut заявила ще 2019 року. Очікувалося, що вихід на український ринок відбудеться до кінця 2020-го.

Довідка

Британську компанію Revolut запустили 2015 року росіянин Микола Сторонський і українець Влад Яценко. Сервіс дозволяє переказувати гроші за кордон і конвертувати валюти без комісій, брати кредити, відкривати рахунки компаній, торгувати криптовалютами, купувати страховку тощо. Revolut не має відділень, тому всі операції з картами проходять в однойменному застосунку на смартфоні.

2018 року Revolut отримав ліцензію Банку Литви, яка дає право працювати в усьому ЄС. Також торік Revolut зайшов на ринок США. 

Важливі цифри

Revolut – один із найдорожчих фінтех-стартапів Європи. Після чергового раунду в лютому 2020-го його оцінили в $5,5 млрд. Цьогоріч Revolut планує провести новий раунд фінансування, й інвестори розраховують на оцінку від $10 млрд до $15 млрд, пише Sky News.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні