Росія обстріляла ракетами Київську телевежу. Вежа встояла (оновлено)
Категорія
Новини
Дата

Росія обстріляла ракетами Київську телевежу. Вежа встояла (оновлено)

Російська ракета влучила в апаратну мовника на телевежі, повідомили в Офісі президента. За попередньою інформацією, внаслідок ракетного обстрілу загинуло 5 людей, які знаходились поруч з телевежою. Ще п’ятеро отримали травми

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Якийсь час телеканали не будуть працювати. Найближчим часом буде включено резервне мовлення частини каналів, повідомляє МВС.

Момент другого влучення

Концерн РРТ вживає заходів для відновлення мовлення в регіонах. Наразі дивитися українське телебачення можна на регіональних Мультиплекс МХ-5. Треба скористатись пошуком каналів на своєму телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів, повідомляє Державна служба спеціального звʼязку та захисту інформації. 

Президент України Володимир Зеленський дає інтерв’ю CNN та Reuters Вже звикли майже не спати. Саме у цей час йде потужна ракетна атака на територію, на якій знаходиться меморіальний комплекс Бабій Яр! Ці нелюді вбивають жертв Холокосту в другий раз!

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні