Категорія
Новини
Дата

Росія намагається завести переговори в глухий кут ще до їх початку – Офіс президента

Росія намагається завести переговори в глухий кут ще до їх початку, однак президент України Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови та ультиматуми і виступає лише за повноцінні переговори

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Заяви представників російської влади про те, що Україна нібито відмовилися від перемовин, – це частина їхньої тактики, говорить радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. «Вони намагаються завести переговори в глухий кут ще до їх початку», – каже він.
  • Переговори, за його словами, повинні базуватися на здоровому глузді та бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення в інтересах людей і України. Своїм спротивом українці довели, що загнати нас у глухий кут – це нереалістична амбіція
  • Брехню росіян про те, що нібито в їхніх сил був наказ зупинитися, спростовує сама реальність, яку бачив увесь світ у ніч на суботу. Бої були жорстокими, з максимальною інтенсивністю, наголосив Подоляк. «Саме тому, що президент Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови та ультиматуми, – каже Подоляк. – Лише повноцінні переговори».

 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні