Категорія
Новини
Дата

Росія вчергове атакувала Україну дронами: пошкоджено припортову інфраструктуру на Одещині, є руйнування на Черкащині та Дніпропетровщині

У ніч на вівторок, 26 вересня, російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed», повідомляють Повітряні сили. Зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА. Є влучання по одному з підприємств у Кривому Розі, у припортову інфраструктуру в Ізмаїльському районі Одещини та в інфрастуктурний об'єкт на Черкащині.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Пуски «шахедів» окупантами відбувалися з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим).
  • Силами та засобами ППО, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України, знищено 26 ударних БпЛА.
  • За даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вранці у Кривому Розі пролунав вибух. «Приліт» стався по одному з підприємств міста. Інформація уточнюється», – написав він. 
  • Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що окупанти атакували область ударними безпілотниками протягом двох годин, більшість дронів збита.
Росія вчергове атакувала Україну дронами: пошкоджено припортову інфраструктуру на Одещині, є руйнування на Черкащині та Дніпропетровщині /Фото 1

Фото: Одеська ОВА

Росія вчергове атакувала Україну дронами: пошкоджено припортову інфраструктуру на Одещині, є руйнування на Черкащині та Дніпропетровщині /Фото 2

Фото: Одеська ОВА

Попередній слайд
Наступний слайд
  • «В Ізмаїльському районі відбулися влучання у припортову інфраструктуру. Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, 6 фур зайнялися», – проінформував Кіпер.
  • Внаслідок атаки постраждали двоє чоловіків.
  • Також у результаті атаки РФ є влучання в інфраструктурний об’єкт на Черкащині, інформує голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. Попередньо без потерпілих. Наразі триває ліквідація наслідків.

Контекст

У ніч на 25 вересня росіяни атакували Одесу. Внаслідок ударів суттєво пошкоджена будівля морського вокзалу та готелю «Кемпінські – Одеса», знищені зерносховища й складські будівлі. Ворог влучив у припортову інфраструктуру. Суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал Одеси, в будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні