Категорія
Новини
Дата

Росія вночі вдарила по території поблизу Хмельницької АЕС – Міненерго

У ніч на 25 жовтня Росія завдала удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок ворожої атаки є руйнування та знеструмлення, повідомила пресслужба Міненерго. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Внаслідок вибуху пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. 
  • Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. 
  • Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження, зазначається у повідомленні.

Контекст

За даними ДСНС, у місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних і девʼять приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця й автомобілі. 16 людей отримали поранення та звернулися до медиків по допомогу.  

Також у містах Славута й Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин і будівля відділу поліції.

За словами першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, у Шепетівському районі уламки ворожого БПЛА впали на території обʼєкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні