Категорія
Новини
Дата

Forbes запускає проєкт Next250 – список компаній, які визначатимуть розвиток України

1 хв читання

Forbes запускає проєкт Next250 – список компаній, які визначатимуть розвиток України

Forbes запускає проєкт Next250 – список компаній, які визначатимуть розвиток України

  • Новий проєкт Forbes Next250 – це список компаній малого та середнього бізнесу, які формуватимуть картину підприємницького капіталізму країни.
  • Розшукуються недооцінені зірки українського бізнесу. Forbes cтворює список невеликих і середніх компаній, які визначатимуть розвиток країни на роки вперед. 
  • Проєкт Next250 – про компанії з річним виторгом від 10 млн грн до 1 млрд грн, в ДНК яких зашиті невпинне зростання, інноваційний продукт, швидке масштабування, нестандартні управлінські або маркетингові рішення та експансія. Якщо це про вас, ви – герой Forbes і рольова модель для нашої аудиторії. 
  • Готові перейти на новий рівень? Запропонуйте свою компанію до списку Next250, заповнивши форму за цим посиланням. Знаєте компанію, яка варта уваги Forbes – також заповнюйте форму.
  • Для IT-компаній Forbes готує інший проєкт — рейтинг українських стартапів. Тому просимо IT-бізнес почекати з заявками і подавати їх вже в рейтинг стартапів.
  • Також подати пропозицію компанії можна у формі нижче.

*Forbes отримав багато заявок від бізнесу в список Next250, тому ми розширили його з 200 до 250. Тепер проєкт має назву Next250.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні