фото: Starbucks
Категорія
Новини
Дата

Starbucks запускає лінійку кави з оливковою олією, почне з Італії, де не витримує конкуренцію з місцевими кав’ярнями

фото: Starbucks

Корпорація Starbucks, найбільший у світі оператор кавʼярень, запустила лінійку напоїв з додаванням оливкової олії в Італії, щоб збільшити частку ринку в країні, де вона щосили намагається закріпитися, пише Bloomberg. Потім ці самі напої запропонують в інших країнах.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Спочатку мережа продаватиме свою нову лінійку кави Oleato, яка включає напій на основі оливкової олії, приготований на пару з вівсяним молоком, тільки в Італії.
  • Пізніше цього року Starbucks планує запропонувати таку каву в США, Японії, на Близькому Сході та у Великій Британії, йдеться в повідомленні компанії.

Контекст

Starbucks відкрила свою першу кавʼярня в Італії у 2018 році та зосередилася на центральних точках у великих містах країни. Тоді як Starbucks приваблюють туристів, більшість італійців, як і раніше, воліють пити еспресо в тисячах невеликих сімейних кавових барів по всій країні.

Говард Шульц, який заснував Starbucks після своєї подорожі Італією, сказав, коли мережа відкрилася в країні, що «вона не збирається вчити італійців готувати каву».

У США Starbucks впроваджує інновації, створені в її дослідному центрі, щоб прискорити обслуговування та полегшити роботу своїх баристів, додаючи швидші блендери та швидші системи заварювання.

Минулого року американська мережа Dominoʼs Pizza Inc. пішла з Італії через сім років після відкриття першої піцерії, не витримавши конкуренції з місцевими ресторанами та сервісами доставки. Мережа хотіла завоювати клієнтів піцами в американському стилі, включаючи піцу з ананасами, а також зробила ставку на організовану службу доставки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні