Категорія
Новини
Дата

У Києві пошкоджено підприємства харчопрому після обстрілу РФ

Унаслідок ракетної атаки Росії по Києву постраждала низка підприємств харчової промисловості, пише «Інтерфакс-Україна». Йдеться, зокрема, про ТОВ «Столичний млин», ТОВ «Київтранслогістик», які постачають сировину та здійснюють перевезення до стратегічних виробничих підприємств, серед яких – ТОВ «Київ Хліб».

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Зазначається, що уражені комплекс елеватора, а також територія, будівлі та понад 50 одиниць автотранспорту.
  • «Наразі збитки оцінюються щонайменше у 40 млн грн. Остаточно суму збитків можна буде оцінити за результатами роботи спеціальної комісії. На щастя, постраждалих серед працівників компанії немає», – повідомили в пресслужбі «Столичний млин».
  • Наразі роботи з ліквідації наслідків атаки продовжуються, виробництво частково призупинено.
  • Компанія «Київ Хліб» повідомила, що завдяки правильній організації накопичення складських запасів «Столичний млин» продовжує у повному обсязі виконувати зобовʼязання щодо постачання продукції.

Контекст

21 березня Росія завдала масованого ракетного удару по столиці. За даними Повітряних сил, вночі РФ атакувала 2 балістичними/аеробалістичними ракетами «Іскандер-М» (KN-23)/Х-47М2 «Кинджал», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555. Ракети заходили з півночі, завдяки успішній бойовій роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині.

Водночас у трьох районах столиці є руйнування від падіння уламків, а також поранені.

У результаті ракетної атаки по столиці постраждала будівля складу Rozetka, машини, а також товари, повідомив співвласник онлайн-ритейлера Владислав Чечоткін. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні