Категорія
Новини
Дата

У Львівській області знеструмлено ЛЕП і три підстанції після нічної ракетної атаки

1 хв читання

Внаслідок російського ракетного удару у Львівській області знеструмлено лінію електропередачі та підстанції, два населених пункти – без світла, повідомила пресслужба Міненерго.

Ключові факти

  • Після нічної ракетної атаки у Львівській області знеструмлено лінію електропередачі, три трансформаторні підстанції, без світла залишилися два населених пункти.
  • Також через обстріли без світла залишилася частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Харківській областях. У Донецькій області знеструмлювалися майже 15 000 споживачів.
  • Через попередні обстріли залишається без світла частина абонентів у Чернігівській і Сумській областях.

Контекст

Росіяни цієї ночі завдали ракетного удару по Львову: пошкоджені багатоквартирний будинок та обʼєкт критичної інфраструктури, повідомили начальник Львівської ОВА Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий. За даними голови МВС Ігоря Клименка, на 7:00 відомо про чотирьох загиблих. Продовжується розбір завалів.

«Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Зруйновано більше 50 помешкань. Надзвичайники продовжують розбирати завали», – повідомив міський голова у телеграмі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні