Категорія
Новини
Дата

У Львівській області знеструмлено ЛЕП і три підстанції після нічної ракетної атаки

Внаслідок російського ракетного удару у Львівській області знеструмлено лінію електропередачі та підстанції, два населених пункти – без світла, повідомила пресслужба Міненерго.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Після нічної ракетної атаки у Львівській області знеструмлено лінію електропередачі, три трансформаторні підстанції, без світла залишилися два населених пункти.
  • Також через обстріли без світла залишилася частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Харківській областях. У Донецькій області знеструмлювалися майже 15 000 споживачів.
  • Через попередні обстріли залишається без світла частина абонентів у Чернігівській і Сумській областях.

Контекст

Росіяни цієї ночі завдали ракетного удару по Львову: пошкоджені багатоквартирний будинок та обʼєкт критичної інфраструктури, повідомили начальник Львівської ОВА Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий. За даними голови МВС Ігоря Клименка, на 7:00 відомо про чотирьох загиблих. Продовжується розбір завалів.

«Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Зруйновано більше 50 помешкань. Надзвичайники продовжують розбирати завали», – повідомив міський голова у телеграмі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні