Категорія
Новини
Дата

Ракетна атака на Львів. Зруйновано житловий будинок, є загиблі і поранені (Оновлюється)

Росіяни цієї ночі завдали ракетного удару по Львову: пошкоджені багатоквартирний будинок та обʼєкт критичної інфраструктури, повідомили начальник Львівської ОВА Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий. За даними голови МВС Ігоря Клименка, на 7:00 відомо про чотирьох загиблих. Продовжується розбір завалів.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У Львові вночі пролунали кілька вибухів. О 2:30 на території області спрацювала ППО, повідомили у Повітряних силах України. 
  • Станом на 3:50 Садовий повідомив про чотирьох поранених внаслідок ракетного обстрілу. Козицький показав зруйнований багатоповерховий будинок.
  • За даними голови МВС Клименка, на 7:00 відомо про чотирьох загиблих та девʼятьох травмованих. Співробітники ДСНС України врятували сім осіб, евакуювали 64. «Пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано третій і четвертий поверхи у двох під’їздах», – зазначив Клименко.
Ракетна атака на Львів. Зруйновано житловий будинок, є загиблі і поранені (Оновлюється) /Фото 1

Наслідки російської атаки. Фото: Суспільне Львів

Суспільне Львів

Наслідки російської атаки. Фото: Суспільне Львів Фото Суспільне Львів

Ракетна атака на Львів. Зруйновано житловий будинок, є загиблі і поранені (Оновлюється) /Фото 2

Наслідки російської атаки. Фото: Суспільне Львів

Попередній слайд
Наступний слайд
  • За словами Садового, зруйновано понад 50 помешкань. «Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Зруйновано більше 50 помешкань. Надзвичайники продовжують розбирати завали», – повідомив міський голова у телеграмі.
  • Президент Володимир Зеленський показав наслідки російської атаки на Львів і висловив співчуття рідним загиблих.
  • Росіяни атакували Львів «Калібрами» з акваторії Чорного моря − сім із 10 крилатих ракет, які випустили по Україні, знищили українські захисники, йдеться у повідомленні пресслужби Повітряних сил ЗСУ.
  • Наймолодшій дівчині, яка загинула в результаті нічного обстрілу росіянами Львова, був 21 рік, найстаршій загиблій – 95, повідомив керівник Козицький.
  • У Львові оголосили дводенну жалобу. Рятувальники продовжують розбирати завали, під якими ще можуть бути люди. Пошкоджена одна підстанція у Львові (150 абонентів залишаються без електропостачання).
  • За даними Козицького, руйнувань зазнали: понад 30 будинків; більше ніж 250 квартир; 10 гуртожитків; будинок дитини; два виші; санаторна школа.
  • Кількість загиблих унаслідок ворожої ракетної атаки по Львову зросла до пʼяти осіб, з-під завалів дістали тіло жінки, повідомив голова ОВА.

Оновлюється…

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні