Категорія
Новини
Дата

В Одесі після російської ракетної атаки згорів супермаркет Fozzy. Компанія оцінює збитки в сотні мільйонів гривень

Через потрапляння уламків від збитих ракет у ніч на 14 серпня згорів гіпермаркет Fozzy в Одесі. Постраждали три співробітники – вони зараз перебувають у лікарні, повідомив Forbes керівник пресслужби Fozzy Group Іван Пальчевський.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Внаслідок пожежі згоріла будівля гіпермаркету, обладнання і товар. Попередні збитки – сотні мільйонів гривень, однак компанія ще має підрахувати точну суму завданої шкоди, каже Пальчевський. Постраждали троє робітників гіпермаркету – їх доставили у лікарню.
  • За словами речника компанії, ще 270 співробітникам запропонують роботу в інших бізнесах Fozzy Group і роботу з переїздом в інші міста, в яких є гіпермаркети групи. 
  • Одеський гіпермаркет Fozzy мав торговельну площу 5860 кв. м (загальна – 11 422 кв. м). Він відкрився у 2001 році і пропрацював 22 роки. 
В Одесі після російської ракетної атаки згорів супермаркет Fozzy. Компанія оцінює збитки в сотні мільйонів гривень /Фото 1

Фото: телеграм-канал Братчук

В Одесі після російської ракетної атаки згорів супермаркет Fozzy. Компанія оцінює збитки в сотні мільйонів гривень /Фото 2

Фото: телеграм-канал Братчук

В Одесі після російської ракетної атаки згорів супермаркет Fozzy. Компанія оцінює збитки в сотні мільйонів гривень /Фото 3

Фото: телеграм-канал Братчук

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Росіяни атакували Одещину вночі 14 серпня ударними дронами та ракетами «Калібр». Сили ППО відбили всі атаки, проте уламки ракет пошкодили близько 200 будівель і повністю згорів гіпермаркет Fozzy. 

На початку війни у Fozzy Group працювало 736 продуктових магазинів. Після місяця активних бойових дій діяльність зберегли 436 магазинів. 59 торгових об’єктів були частково або повністю зруйновані, ще 40 об’єктів знаходилися в зоні бойових дій.

На складі замороженої продукції під Броварами ворожою ракетою знищено 10 000 палет товару на 560 млн грн. Склад зруйновано, а центральне виробництво у Ворзелі було повністю розграбоване. Загальні втрати Fozzy Group оцінювала у 2,4 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні