Категорія
Новини
Дата

Fozzy Group відновила центральне виробництво у Ворзелі. Продукція вже надходить до мереж «Сільпо» та «Фора»

Один з найбільших food-ритейлерів України Fozzy Group відновив власне виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави у Ворзелі Київської області. Продукцію з заводу вже відвантажують для торговельних мереж «Сільпо», «Фора», Траш!Thrash!, Fozzy C&C, йдеться в повідомленні групи.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Розконсервувати завод після окупації вдалося завдяки відновленню у Ворзелі електро- та водопостачання. Наразі це поки що єдине виробництво, що розпочало свою діяльність у Ворзелі та відновило виробничу потужність. На роботу повернулися 150 фахівців заводу. 
  • Відновлено роботу цеху з виготовлення шоколадних виробів «Власна кондитерська», який має сучасне італійське обладнання. У ньому виробляються кондитерські вироби, шоколад та цукерки ручної роботи. 
  • Також почав працювати цех із виготовлення хліба та хлібобулочних виробів «Крафтяр» та для хлібної майстерні «Буланжері Артизан» (Boulangerie Artisan), що на вулиці Ярославів Вал у Києві. 
  • Повернуто до роботи третій цех зі свіжого обсмажування кави на ростері Giesen. Кавові зерна з різних плантацій світу обсмажують, мелють, фасують та транспортують у торговельні мережі «Сільпо», «Фора», Траш!Thrash!, Fozzy C&C по всій Україні.  
  • На заводі у Ворзелі працюють три цехи, продукти з яких доставляють по всій Україні. На підприємстві вже обсмажують та фасують 36 тонн кави, виготовляють понад 10 тонн шоколадних виробів та випікають 236 тонн хлібобулочних виробів на місяць. 

Контекст

На початку війни у Fozzy Group працювало 736 продуктових магазинів. Після місяця активних бойових дій діяльність зберегли 436 магазинів. 59 торгових об’єктів були частково або повністю зруйновані, ще 40 об’єктів – знаходилися в зоні бойових дій.

На складі замороженої продукції під Броварами ворожою ракетою знищено 10 000 палет товару на 560 млн грн. Склад зруйновано, а центральне виробництво у Ворзелі було повністю розграбоване. Загальні втрати Fozzy Group перевищують 2,4 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні