Категорія
Новини
Дата

В Україні за тиждень почнуть реєструвати зруйноване та пошкоджене майно. Заявку на відшкодування можна буде подати в «Дії»

В Україні через тиждень розпочнеться реєстрація зруйнованого та пошкодженого майна громадян. Про це заявив премʼєр-міністр Денис Шмигаль у відеозверненні в середу ввечері.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Реєстрація інформації про пошкоджене та зруйноване майно внаслідок бойових дій розпочнеться орієнтовно через тиждень, повідомив Шмигаль.
  • Українці, які залишилися без житла через дії окупантів, зможуть подати заявку на відшкодування через застосунок «Дія».
  • Уряд створив Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури, відновлення розпочнеться відразу після завершення війни, наголосив премʼєр.

Контекст

24 лютого Росія напала на Україну. Російські війська порушують всі визнані правила ведення бойових дій, розстрілюючи мирне населення та атакуючи цивільну інфраструктуру. Українські міста зруйновані, від артилерійських та авіаударів постраждали цілі райони, деякі населені пункти майже не підлягають відновленню.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні