Категорія
Новини
Дата

Xerox призупинив постачання продукції до Росії

Один із світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами американська Xerox Holdings Corp. призупинила постачання продукції до Росії. Про це повідомив головний фінансовий директор компанії Ксавʼє Хейсс, пише MarketWatch.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Xerox відстежує зміну ситуації в РФ та поінформована про загрозу потенційного вилучення активів російським урядом.
  • Російський підрозділ компанії не виробляє великих обсягів виручки, а компанія робить усе, щоб відповідати запровадженим санкціям, зазначив Хейсс.

Контекст

Xerox — американська корпорація, один зі світових лідерів в області технологій друку і управління документами, піонер масового випуску копіювальних апаратів. Заснована у 1906 році під назвою Haloid Company і спочатку займалася виробництвом фотопаперу. У 1958 році компанія була перейменована в Haloid Xerox, а в 1961 році — у Xerox Corporation.

Через війну в Україні іноземні компанії масово бойкотують роботу в «токсичній» Росії, залишаючи сотні тисяч людей без роботи. Росія втрачає звʼязки зі світовою економікою, аналітики прогнозують, що країну невдовзі чекає дефолт, глибоке безробіття та фінансовий крах.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні