Категорія
Новини
Дата

Зеленський: Україна формує чотири спецфонди для відбудови країни

1 хв читання

В Україні готують профільні спецфонди та програми для відновлення країни, заявив президент Володимир Зеленський під час свого звернення до українців

  • «Ми вже розуміємо, як будемо відновлювати нашу країну. Ми вже формуємо спеціальні фонди для відбудови України. Їх уже чотири. Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури України. Фонд відновлення та трансформації економіки. Фонд обслуговування та погашення державного боргу. Фонд підтримки малого та середнього бізнесу», — сказав він.
  • За словами Зеленського ще планується «багато програм для підтримки наших людей. Героїв, які борються за нашу державу».
  • Також президент зазначив, що щодня і щоночі я розмовляє з лідерами багатьох держав, з лідерами бізнес-спільноти. «Протягом усіх днів війни майже немає такої години, щоб Україна не чула, яку допомогу отримає. Вночізнов говорив про це з президентом Байденом. Я вдячний йому за рішучість. За підготовку ще нових рішень для українців та європейців. Ще нових санкцій проти агресії», — сказав він.
  • «Говорив з прем’єрміністром Австралії. І я вдячний австралійцям за моральну позицію по відношенню до російського експорту. Не повинно бути жодного порту, в якому держава-терорист може заробляти гроші», — сказав він.
  • «Надихаюча розмова з Ілоном Маском. З людиною, яка робить ракети для майбутнього. А не вбиває ракетами заради минулого. Ми говорили про те, як перемагати зараз. Про те, як будемо працювати потім. Після перемоги», — зазначив президент України.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні