Категорія
Новини
Дата

Зеленський – Заходу: «Ви не сховаєтесь від нових вбивств в Україні»

Росія анонсувала, що обстріляє Україну, а світові лідери жодним чином не відреагували на це, заявив у своєму зверненні президент Володимир Зеленський

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

  • На завтра Росія офіційно анонсувала обстріл нашої території. Наших підприємств. Оборонного комплексу. Більшість – побудовані десятиліття тому. Ще радянською владою. Побудовані у містах. А зараз вони посеред звичайного міського середовища. Там працюють тисячі людей. Сотні тисяч – живуть поряд. Це вбивство. Свідоме вбивство.
  • І я не почув сьогодні реакції від жодного лідера світу. Від жодного західного політика. Реакції на цей анонс.
  • Вдумайтесь у відчуття безкарності окупантів: вони анонсують звірства, які заплановані. Чому? Тому що немає реакції. Тому що мовчання. Жодного слова, ніби західні лідери розчинились на цей вечір. На цей день.
  • Сподіваюсь, що хоча би завтра ви це помітите. Відреагуєте. Щось скажете.
  • Ми точно знаємо, хто підготував цю атаку. Точно знаємо, як підуть накази за вертикаллю командування. Ми знаємо все. І не пробачимо нічого. Вас чекає Трибунал. І суд Божий, якщо спробуєте сховатись.
  • Зухвалість агресора – це чіткий сигнал для Заходу, що застосованих проти Росії санкцій – недостатньо. Бо там не зрозуміли. Не відчули. Не побачили, що світ дійсно рішучий. Дійсно прагне зупинити цю війну. Ви не сховаєтесь від цієї реальності. Ви не сховаєтесь від нових вбивств в Україні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні