Категорія
Новини
Дата

Журнал Time включив до списку молодих лідерів трьох українців

Американський журнал Time включив до списку молодих лідерів Time100 Next трьох українців: Михайла Федорова, Марину Вʼязовську та Олександра Кубракова.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перший віцепремʼєр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров потрапив до категорії «Інноватори». Він за короткий час досяг значних здобутків, зазначили в Time. Зокрема, йдеться про цифровізацію України та боротьбу з російською агресією. «Він допоміг людям побачити, як виглядає сучасна Україна. І зараз він перебуває в центрі протидії російській пропаганді», – зазначено в доповненні до рейтингу.
  • Науковиця Марина Вʼязовська також потрапила до категорії «Інноватори». Зокрема, завдяки тому, що стала другою жінкою, яка ​​отримала медаль Філдса – одну з найпрестижніших світових нагород з математики. «Докази Вязовської тісно повʼязані з кодами виправлення помилок, які використовуються в мобільних телефонах, космічних кораблях та Інтернеті, і одного дня можуть утворити більш чіткі звʼязки між багатьма формами звʼязку», – йдеться у коментарі Time.
  • Міністр інфраструктури Олександр Кубраков потрапив до категорії «Лідери». Як зазначило видання, Кубраков став надійним голосом у соцмережах, «коли його країна поринула у війну, регулярно інформуючи українців про пошкодження аеропортів, доріг, залізниць і мостів». «Нещодавно він очолював зусилля країни з Чорноморської зернової ініціативи за підтримки ООН. Угода, спрямована на стабілізацію світових продовольчих ринків після зривів війни Росії проти України», – йдеться у коментарі.

Контекст

Time100 Next – список молодих лідерів зі всього світу, який журнал складає з 2019 року. До нього входять митці, медики, урядовці, бізнесмени й науковці. Список не має чіткого вікового обмеження.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні