Сем Бенкман-Фрід, FTX. /Getty Images
Категорія
Компанії
Дата

Алея ганьби. 10 людей із найбільш заплямованою репутацією, які потрапляли до списків Forbes «30 до 30»

Сема Бенкмана-Фріда, чиї статки колись оцінювали більш як у $26 млрд, було визнано винним у шахрайстві, він може загриміти за ґрати на 110 років. Фото Getty Images

Багато учасників списків Forbes «30 до 30» стали технотитанами, гендиректорами та мільярдерами. Втім, у цій вибірці перспективних людей було й кілька гнилих фруктів, що показали своє справжнє обличчя пізніше. Ось список засуджених злочинців та шахраїв, яких ми б ніколи не включили у свої рейтинги, якби могли повернути час назад.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Останні 13 років Forbes щорічно складає список перспективних людей «30 до 30». Для США ми наразі визначаємо 20 категорій, тобто це 600 осіб. Ще ж є окремі списки для Європи та Азії, до яких потрапило понад 10 000 вундеркіндів, а переглянути нам довелося близько 100 000 кандидатів.

Приголомшлива кількість людей із цих списків стали впливовими особистостями у сфері культури, технологічними гігантами, а 32 навіть вдалося досягти статусу мільярдерів. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні