«Ми живемо з подачок Маска у світі, в якому він контролює важливий бізнес, – сказав один співробітник Пентагону. – Це відстій».
Категорія
Найбагатші
Дата

Неймовірний Ілон Маск. The New Yorker написав величезний фічер про те, як американський уряд створив із мільярдера монстра, якого тепер не в змозі контролювати. Переказуємо головне

«Ми живемо з подачок Маска у світі, в якому він контролює важливий бізнес, – сказав один співробітник Пентагону. – Це відстій».

Компанії SpaceX, Tesla та Twitter найбагатшої людини у світі Ілона Маска є провідними у своїх галузях. Це дає йому можливість диктувати свої правила не тільки на ринках, а й на рівні держави. Такий безпрецедентний ступінь впливу Маска в США починає непокоїти владу. Журнал The New Yorker описав шлях до могутності ексцентричного підприємця та наслідки такої влади в руках неоднозначної особистості. Forbes переказує основне

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Реінкарнація Людовіка XIV

Втручання багатіїв у політику – не новий феномен. Дж. П. Морган позичив значні кошти союзним силам під час Першої світової війни, а Джон Рокфеллер молодший давав чималі гроші Лізі націй. Та вплив Маска нахабніший та ширший.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні