Фонд «Повернись живим» та ПриватБанк збирають 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Як задонатити кошти?
Категория
Партнерский материал
Дата

Фонд «Повернись живим» та ПриватБанк збирають 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Як задонатити кошти?

У 2022 році клієнти ПриватБанку задонатили на Сили оборони понад 1 мільярд гривень через фонд «Повернись живим» — це шоста частина усіх благодійних внесків фонду за рік.

Тепер фонд та банк відкрили новий спільний збір на 31 000 000 гривень для придбання вогнетривкої форми та авіаційних шоломів для 100% закриття потреби екіпажів армійської авіації у спеціальному екіпіруванні.

Протягом минулого року клієнти ПриватБанку задонатили понад 1 млрд грн на проєкти фонду «Повернись живим». Більш ніж 322 мільйони з зібраних коштів передані на підтримку Сил оборони з 22 квітня 2022 року, коли рахунок Фонду був доданий до розділу «Добро» додатку Приват24, терміналів самообслуговування, кас відділень банку та сайту.

З початку 2023 року фонд «Повернись живим» спільно з ПриватБанком реалізують збір 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Перерахувати кошти на програму можна наступним чином:

  • На сайті благодійного фонду «Допомагати просто»
  • У меню «Добро» Приват24
  • У банкоматах і терміналах ПриватБанку в розділі «Благодійність»
  • У касах відділень банку.
Олег Карпенко

Олег Карпенко

Директор Департаменту розвитку та партнерств Фонду «Повернись живим»

Купуємо саме вогнетривку форму та шоломи, адже опіки – одна з найбільш розповсюджених травм і причин смертності серед екіпажів вертольотів, які зазнали ворожого ураження.

Екіпірування, яке складається з авіаційного шолому та вогнетривких курток, штанів, балаклав і рукавиць, ми закуповуватимемо у США. Загальна сума контракту – понад $846 тис., або 31 млн грн.

Армійська авіація – один із найзакритіших родів військ Збройних сил України. Через досить невелику кількість льотчиків, борттехніків та інженерів інформацію про бійців тримають у секреті й майже не розповсюджують у медіа.

При цьому армійська авіація з 2014 року виконує важливі та дуже ризиковані задачі – екіпажі українських Мі-8 і Мі-24, зокрема, доставляли допомогу на заблоковану «Азовсталь» у Маріуполі. З 2014 року й дотепер вертольотчики також евакуйовують поранених побратимів, підвозять на найскладніші ділянки фронту провізію, медицину, воду та боєкомплект, а ще – підтримують нашу піхоту з неба. Тому забезпечення пілотів необхідним екіпіруванням є надзвичайно важливим.

Олеся Жулинська

Олеся Жулинська

Керівниця комунікацій ПриватБанку

ПриватБанк від початку війни став надійними фінансовими силами для країни, і разом зі своїми численними клієнтами й партнерами забезпечує життєво важливу підтримку тилу.

Ми надаємо наші зручні канали для цього збору, аби кожен зміг реалізувати бажання підтримати із землі тих, хто в небі й забезпечує нам можливість працювати на землі.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Предыдущий слайд
Следующий слайд
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине