Фонд «Повернись живим» і ПриватБанк збирають 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Як задонатити кошти?
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Фонд «Повернись живим» і ПриватБанк збирають 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Як задонатити кошти?

1 хв читання

У 2022 році клієнти ПриватБанку задонатили на Сили оборони понад 1 мільярд гривень через фонд «Повернись живим» – це шоста частина усіх благодійних внесків фонду за рік.

Тепер фонд і банк відкрили новий спільний збір на 31 000 000 гривень для придбання вогнетривкої форми та авіаційних шоломів для 100% закриття потреби екіпажів армійської авіації у спеціальному екіпіруванні.

Протягом минулого року клієнти ПриватБанку задонатили понад 1 млрд грн на проєкти фонду «Повернись живим». Більш ніж 322 мільйони з зібраних коштів передані на підтримку Сил оборони з 22 квітня 2022 року, коли рахунок Фонду був доданий до розділу «Добро» додатку Приват24, терміналів самообслуговування, кас відділень банку та сайту.

З початку 2023 року фонд «Повернись живим» спільно з ПриватБанком реалізують збір 31 млн грн на екіпірування для льотчиків. Перерахувати кошти на програму можна наступним чином:

  • На сайті благодійного фонду «Допомагати просто»
  • У меню «Добро» Приват24
  • У банкоматах і терміналах ПриватБанку в розділі «Благодійність»
  • У касах відділень банку.
Олег Карпенко

Олег Карпенко

Директор Департаменту розвитку та партнерств Фонду «Повернись живим»

Купуємо саме вогнетривку форму та шоломи, адже опіки – одна з найбільш розповсюджених травм і причин смертності серед екіпажів вертольотів, які зазнали ворожого ураження.

Екіпірування, яке складається з авіаційного шолому та вогнетривких курток, штанів, балаклав і рукавиць, ми закуповуватимемо у США. Загальна сума контракту – понад $846 тис., або 31 млн грн.

Армійська авіація – один із найзакритіших родів військ Збройних сил України. Через досить невелику кількість льотчиків, борттехніків та інженерів інформацію про бійців тримають у секреті й майже не розповсюджують у медіа.

При цьому армійська авіація з 2014 року виконує важливі та дуже ризиковані задачі – екіпажі українських Мі-8 і Мі-24, зокрема, доставляли допомогу на заблоковану «Азовсталь» у Маріуполі. З 2014 року й дотепер вертольотчики також евакуйовують поранених побратимів, підвозять на найскладніші ділянки фронту провізію, медицину, воду та боєкомплект, а ще – підтримують нашу піхоту з неба. Тому забезпечення пілотів необхідним екіпіруванням є надзвичайно важливим.

Олеся Жулинська

Олеся Жулинська

Керівниця комунікацій ПриватБанку

ПриватБанк від початку війни став надійними фінансовими силами для країни, і разом зі своїми численними клієнтами й партнерами забезпечує життєво важливу підтримку тилу.

Ми надаємо наші зручні канали для цього збору, аби кожен зміг реалізувати бажання підтримати із землі тих, хто в небі й забезпечує нам можливість працювати на землі.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні