Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

«Другий за темпами зростання». Українські модні бренди продають на десятки тисяч євро на німецькому сайті Zalando. Як туди потрапити іншим компаніям?

4 хв читання

онлайн продажі, маркетплейс, онлайн магазин одягу, заландо /колаж Анастасія Решетнік

Українські бренди одягу і аксесуарів співпрацюють із онлайн-ритейлером Zalando у форматі B2B Фото колаж Анастасія Решетнік

На німецькій фешн-платформі Zalando можна знайти товари Ruslan Baginskiy, Sleeper, Ksenia Schnaider та інших українських брендів. Співпрацювати цей онлайн-ритейлер запропонував їм сам. Zalando щомісячно відвідують мільйони людей. Які особливості платформи та як привернути увагу до вашого бренду?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

«Ми працюємо над пошуком нових українських брендів», – повідомили Forbes у пресслужбі Zalando. Німецька платформа, заснована у 2008 році Робертом Ґентцом і Давідом Шнайдером, об’єднує власний ритейл та маркетплейс. Бренди можуть продавати одяг, взуття й аксесуари. Товарообіг за 2023-й – €14,6 млрд, свідчить фінансова звітність на сайті компанії.

Переваги роботи на Zalando – високий відсоток ST, гарна видимість та присутність на європейському ринку, розповідає засновниця бренду одягу Paskal Юлія Паскаль. Лист від Zalando з пропозицією співпраці виробник капелюхів Ruslan Baginskiy отримав улітку 2022 року, каже директорка з продажів Вікторія Семерей. Щосезону бренд їде до Парижу, щоб представити нову колекцію баєрам Zalando, додає вона. 

Як працює Zalando та чому брендам цікаво продавати на платформі?

Не для всіх

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд