Станіслав і Анна Завертайли /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

Хліб, вино і круасани. Анна і Стас Завертайли будують кондитерський бізнес, заснований на світових трендах. Як вони досягли успіху з дорогою та оригінальною випічкою

5 хв читання

Станіслав і Анна Завертайли Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Прослухати матеріал

Прослухати матеріал

10:30 хвилин

x1
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 1.75
  • 2
00:00 / 10:30

Анна і Станіслав Завертайли привчили киян купувати тістечка за 400 грн і хліб, що майже втричі дорожчий за магазинний. Як побудувати ресторанний бізнес на лояльній аудиторії?

Отримуйте щоденний лист з останніми матеріалами та головними новинами від Forbes Ukraine

Дякуємо за підписку

У 2024 році Анна, 40, і Станіслав Завертайли, 45, мають шість закладів у Києві: чотири кафе‐кондитерських Honey і дві пекарні «Завертайло». Кондитерські спеціалізуються на авторських десертах і незвичайному поєднанні смаків. «Завертайло» власники називають проєктом для душі та експериментів – печуть крафтовий хліб, який в основі більшості страв.

У 2023‐му сумарний виторг закладів подружжя збільшився на 25%, майже до 120 млн грн (за даними YouControl). Річний оборот ринку кафе, пекарень і кондитерських Києва Pro‐Consulting оцінює в 45,9 млрд грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Перший випуск 2025 року вже у продажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні