Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
10:30 хвилин
Анна і Станіслав Завертайли привчили киян купувати тістечка за 400 грн і хліб, що майже втричі дорожчий за магазинний. Як побудувати ресторанний бізнес на лояльній аудиторії?
Шукаємо 250 малих та середніх бізнесів, які змінюють правила гри. Якщо ваша компанія стрімко зростає та має амбіції стати лідером ринку — подайте заявку до Next250!
У 2024 році Анна, 40, і Станіслав Завертайли, 45, мають шість закладів у Києві: чотири кафе‐кондитерських Honey і дві пекарні «Завертайло». Кондитерські спеціалізуються на авторських десертах і незвичайному поєднанні смаків. «Завертайло» власники називають проєктом для душі та експериментів – печуть крафтовий хліб, який в основі більшості страв.
У 2023‐му сумарний виторг закладів подружжя збільшився на 25%, майже до 120 млн грн (за даними YouControl). Річний оборот ринку кафе, пекарень і кондитерських Києва Pro‐Consulting оцінює в 45,9 млрд грн.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.