Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
10:30 хвилин
Анна і Станіслав Завертайли привчили киян купувати тістечка за 400 грн і хліб, що майже втричі дорожчий за магазинний. Як побудувати ресторанний бізнес на лояльній аудиторії?
Отримуйте щоденний лист з останніми матеріалами та головними новинами від Forbes Ukraine
У 2024 році Анна, 40, і Станіслав Завертайли, 45, мають шість закладів у Києві: чотири кафе‐кондитерських Honey і дві пекарні «Завертайло». Кондитерські спеціалізуються на авторських десертах і незвичайному поєднанні смаків. «Завертайло» власники називають проєктом для душі та експериментів – печуть крафтовий хліб, який в основі більшості страв.
У 2023‐му сумарний виторг закладів подружжя збільшився на 25%, майже до 120 млн грн (за даними YouControl). Річний оборот ринку кафе, пекарень і кондитерських Києва Pro‐Consulting оцінює в 45,9 млрд грн.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.