Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

Партнерство зі знаком питання. Військовослужбовець Роман Оніщенко заявив, що партнерки по освітній мережі Indigo Mental Club «викинули» його з бізнесу. Чому вони не згодні з цим

4 хв читання

партнерський бізнес,  Indigo Mental Club /Фото Facebook

Військовослужбовець Роман Оніщенко, 37 Фото Фото Facebook

Військовослужбовець Роман Оніщенко написав у Facebook, що партнерки позбавили його частки бізнесу у мережі дитячої альтернативної освіти Indigo Mental Club. Співзасновниці Марина Мужановська і Тамара Кужелюк мають іншу версію. Forbes розібрався, чому колишні партнери звинувачують одне одного та чому справа дійшла до конфлікту.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

«Я ще не вирішив, чи буду судитися», – каже Forbes підприємець-військовослужбовець Роман Оніщенко, 37. У дописі у Facebook 18 липня він заявив про конфлікт із партнерками по освітній мережі для дітей Indigo Mental Club Мариною Мужановською і Тамарою Кужелюк.

Через це, за словами Оніщенка, він втратив 25% у цьому бізнесі. Частку він отримав після того, як інвестував у заснований у 2016 році Indigo Mental Club $13 000. Втім, свідчень цьому у реєстрах власності немає.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд