Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

Заклад від $22 000. В Україні понад три десятки ресторанних франшиз. Як обрати формат, де відкриватись та які інвестиції потрібні?

4 хв читання

Франшиза на ресторан, відкрити ресторан, хінкальня /Сторінка Хінкальня на Подолі в Instagram

Франчайзі обирають формат залежно від терміну окупності та розуміння конкретної кухні, говорить маркетологиня Hamily Group Ірина Гнилякевич-Проць Фото Сторінка Хінкальня на Подолі в Instagram

Прослухати матеріал

Прослухати матеріал

09:16 хвилин

x1
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 1.75
  • 2
00:00 / 09:16

Франчайзингові ресторани отримують середні чеки 260–1000 грн і потребують потужнішого маркетингу, ніж кавʼярні. До половини інвестицій припадає на ремонт, обладнання та меблювання залу. Як обрати франшизу ресторану, яка стане успішним бізнесом?

Подарунок для справжніх лідерок та лідерів

Сертифікат Forbes — 365 днів доступу до якісної аналітики, інсайтів та історій успіху, що змінюють мислення. Купуйте зараз

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Другий випуск 2025 року вже у передпродажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні