Категорія
Компанії
Дата

Битва напоїв. Coca-Cola обігнала PepsiCo в Україні, хоча обидві компанії постраждали від війни. Як їй це вдалося

Coca-Cola, PepsiCo /Shutterstock

Coca-Cola обігнала PepsiCo в Україні. Фото Shutterstock

З початку повномасштабної війни заводи Coca-Cola і PepsiCo зазнали пошкоджень через воєнні дії. Однак Coca-Cola вдалося збільшити виторг на 48% і обігнати свого основного конкурента PepsiCo. У чому секрет?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Під час повномасштабної війни Coca-Cola обігнала свого традиційного конкурента PepsiCo в Україні. У 2022 році виторг Coca-Cola вперше за щонайменше пʼять років став більшим за PepsiCo – 8,4 млрд грн проти 6,8 млрд грн. Різниця – 23,5%, свідчать дані YouControl. За підсумками 2023-го розрив у виторгу між компаніями збільшився майже вдвічі. 

«Про те, що ми – лідери ринку, дізналися з посту у Telegram [голови фінкомітету Ради] Данила Гетманцева», – говорить директор з корпоративних звʼязків та сталого розвитку Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії і Молдові Андрій Бублик.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні