Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Ми не очікували такої популярності». Співзасновниці ресторанів Musafir – про кримськотатарську кухню у Києві, поступове масштабування і три складові успіху. Інтервʼю

5 хв читання

Musafir ресторани Київ /Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Співзасновниці Musafir: Соріна Сейтвелієва (праворуч) і Еміне Емірсалієва (ліворуч) Фото Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Переїхавши з Криму до Києва у 2015 році, кримськотатарська сімʼя Сейтвелієвих відкрила перший ресторан у столиці. Почали без реклами та не розраховували на швидкий успіх. За два тижні в закладі вже були черги, а за 10 років – відкрили ще три ресторани. Як їм вдається популяризувати кримськотатарську кухню?

Оформлюйте передплату на 6 номерів Forbes Ukraine зі змістовними інтерв’ю, рейтингами та аналітикою, тепер зі знижкою 50%.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Другий випуск 2025 року вже у продажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні