Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Ми не очікували такої популярності». Співзасновниці ресторанів Musafir – про кримськотатарську кухню у Києві, поступове масштабування і три складові успіху. Інтервʼю

5 хв читання

Musafir ресторани Київ /Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Співзасновниці Musafir: Соріна Сейтвелієва (праворуч) і Еміне Емірсалієва (ліворуч) Фото Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

Переїхавши з Криму до Києва у 2015 році, кримськотатарська сімʼя Сейтвелієвих відкрила перший ресторан у столиці. Почали без реклами та не розраховували на швидкий успіх. За два тижні в закладі вже були черги, а за 10 років – відкрили ще три ресторани. Як їм вдається популяризувати кримськотатарську кухню?

Форум Підприємців 2025 у Києві. 26–27 червня – два дні практичного контенту, стратегій і нетворкінгу для бізнесу, що зростає. Долучайтеся за посиланням.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Другий випуск 2025 року вже у продажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні