Категорія
Компанії
Дата

Херсон – Київ – Нью-Йорк. Колишній керівник «Укроборонпрому» Роман Романов запустив будівельний завод у США. Скільки він хоче там заробити

Колишній керівник «Укроборонпрому» створює великий індустріальний парк в США /з особистого архіву

Колишній керівник «Укроборонпрому» створює великий індустріальний парк в США Фото з особистого архіву

Романов був дилером корпорації «Богдан» і керував державним збройним концерном в Україні. Тепер він із партнерами виробляє бруківку в США. У планах – створення великого індустріального парку. Що і хто допомагає українцям робити бізнес у Штатах? 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Неподалік від лижного курорту Поконо, за понад 100 км від Нью-Йорка, четверо українців заснували індустріальний парк Pocono Industrial. У липні на території кластера запрацював перший резидент – завод із виробництва бруківки. «Виникло бажання реалізувати себе на такому величезному ринку, як США», – каже один з інвесторів цих проєктів, гендиректор «Укроборонпрому» у 2014–2018 роках Роман Романов, 50.

Бетон, машини, зброя 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні